Slutsky reageert op 'onrust': 'Ik ben geen meisje van 16 jaar oud'

Slutsky reageert op 'onrust': 'Ik ben geen meisje van 16 jaar oud'

Gepubliceerd: dinsdag 12 februari 2019 om 13:33di 12-02-2019 om 13:33

Laatste update: dinsdag 12 februari 2019 om 13:56di 12-02-2019 om 13:56

Vitesse-trainer Leonid Slutsky ontkent dat het binnen Vitesse onrustig is. De Russische oefenmeester stelt dat hij de volledige steun geniet binnen de club.

Dat boze fans na de 2-1 nederlaag tegen FC Groningen de spelersbus stonden op te wachten op Papendal, betekent volgens Slutsky niet dat er paniek is. "Natuurlijk niet, wat is daar de reden dan voor? Ik ben geen meisje. Ik ben niet 16 jaar oud", aldus Slutsky tegenover Omroep Gelderland.

"Ik heb in mijn carrière wel honderd momenten gekend die moeilijker waren dan nu. We hebben ook pech gehad met goals in de slotfase", vervolgt de Rus. "Dat is pijnlijk en we maken fouten. In de concentratie, maar ik denk dat het incidenteel is. We houden vertrouwen in onze filosofie en doen er alles aan om ons spel te verbeteren en deze situatie zo snel mogelijk te keren."

Dat Slutsky maandag in gesprek ging met de directie en Raad van Commissarissen, is volgens Slutsky niets speciaals. Van een 'crisisgesprek' was volgens hem geen sprake. "Het was een normale conversatie. Er is geen paniek of iets anders aan de hand."

Lees meer over: Eredivisie Vitesse

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws