Huntelaar: 'Niks nuchters aan, daar zit een enorme hoeveelheid temperament in'

Huntelaar: 'Niks nuchters aan, daar zit een enorme hoeveelheid temperament in'

Gepubliceerd: dinsdag 12 februari 2019 om 20:30di 12-02-2019 om 20:30

Laatste update: dinsdag 12 februari 2019 om 22:08di 12-02-2019 om 22:08

Voor Klaas-Jan Huntelaar is het Champions League-duel met Real Madrid een weerzien met zijn oude werkgever. De spits van Ajax voorspelt een open wedstrijd tussen twee aanvallende teams.

Huntelaar maakte tien jaar geleden deel uit van een Nederlandse enclave in Madrid met ook Wesley Sneijder, Rafael van der Vaart, Arjen Robben, Ruud van Nistelrooy en Royston Drenthe. "Echt lachen. In de kleedkamer werd er gewoon Nederlands gepraat. Op het veld stonden nuchtere Hollanders, maar het Spaanse publiek, daar was niks nuchters aan. Een enorme hoeveelheid temperament zit daarin", zegt de routinier op de clubsite.

Huntelaar genoot daar wel van. "Ja, branie en lekker aanvallen, heerlijk. Dat is het mooiste wat er is. Bovendien heb je ook echt wat gepeperde types in een team nodig", stelt de spits, die denkt dat het daar in het huidige Ajax ook niet aan ontbreekt. "Nico Tagliafico bijvoorbeeld, is echt een mannetjesputter. Andre Onana heeft ook volop power."

Huntelaar verwacht een open wedstrijd tegen Real. "Wat het gaat worden? Daar zeg ik niks over. Niet uit bijgeloof, maar ik wil Real niet scherper maken dan dat ze al zijn. Laat ze ons maar onderschatten."

Lees ookWeerzien tussen Huntelaar en 'open gast' Ramos: "Heb ik geen problemen mee, hoor"

Poll

Heeft Ajax kans tegen Real Madrid?

(8985 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws