Ajax 'mag niet onder de indruk zijn': 'Als Real angst ruikt bijten ze je dood'

Ajax 'mag niet onder de indruk zijn': 'Als Real angst ruikt bijten ze je dood'

13-02-2019 06:57
28

Ajax mag geen moment verslappen en onder de indruk zijn van Real Madrid. Dat zegt Santi Giminez, een Spaanse voetbaljournalist van AS. Als dat wel gebeurt, dan zal De Koninklijke volgens de Spaanse journalist keihard toeslaan.

Na de loting was het enthousiasme bij Ajax over de loting groot. Door de laatste resultaten van zowel de Amsterdammers als Real Madrid zijn die verwachtingen ietwat getemperd. "Ze hebben hier ook gezien wat er tegen Feyenoord is gebeurd", vertelt Giminez aan de NOS over het sentiment over de loting. "Dat geeft Real een stuk meer vertrouwen."

"Als Ajax een periode slecht speelt, heeft Real de kwaliteiten om ze in korte tijd helemaal omver te spelen", voorspelt de Spaanse voetbaljournalist van AS, een Madrileense sportkrant. "Ajax mag absoluut niet onder de indruk zijn van Real. Want Real is als een hond. Als hij angst ruikt, bijt hij je dood."

Giminez wil ook duidelijk maken dat de Madrilenen het tweeluik met Ajax absoluut niet als tussendoortje zien. "Want dit is hún toernooi, veel belangrijker dan de competitie. Ze zien de Champions League als hun eigen tuin..."