'Het is toch om te huilen man, Ajax? Blind, verdient drie à vier miljoen...'

'Het is toch om te huilen man, Ajax? Blind, verdient drie à vier miljoen...'

13-02-2019 12:34
192

Ajax-trainer Erik ten Hag wordt totaal niet serieus genomen door zijn spelers. Dat beweert Valentijn Driessen, reporter van De Telegraaf. Mocht het binnenkort misgaan in Europa én in de beker, dan breekt volgens hem de pleuris uit. 

Volgens Driessen zetten meerdere spelers van Ajax regelmatig een grote bek op tegen Ten Hag. "De heertjes gaan moeilijk met elkaar om in de kleedkamer, het is geen eenheid. Er is sprake van scheve gezichten, Ten Hag wordt niet serieus genomen en achter z'n rug om nagedaan, hij krijgt een grote bek...", zei hij bij radioshow Veronica Inside

Wedden

Meer odds

"Hakim Ziyech bijvoorbeeld, die laat zich de kaas niet van het brood eten. In ieder geval niet door de trainer... Ze nemen Ten Hag echt niet serieus. Helaas. Hij heeft gewoon niet de autoriteit."

Blind
Driessen verwacht dat 'de pleuris uitbreekt' zodra Ajax uit de Champions League is geknikkerd en ook geen succes boekt in het bekertoernooi. "Dat kan niet anders. Dan komen ze ook richting de directie. Het kan dan ook niet langer natuurlijk, zeker Marc Overmars niet. (...) Het is toch om te huilen man, de afgelopen weken? Daley Blind. Verdient drie, vier miljoen, wat zie je er nou van terug? Dat heeft papa Danny goed geregeld."

Lees ook: 'Er broeit iets bij Ajax, ze moeten echt voorkomen dat het uitslaande brand wordt'