Contractonderhandelingen op komst bij AZ: Deze club heeft mijn prioriteit

Contractonderhandelingen op komst bij AZ: "Deze club heeft mijn prioriteit"

14-02-2019 08:01
24

Adam Maher gaat binnenkort in gesprek met AZ over een nieuw contract. De middenvelder, dit seizoen een revelatie in Alkmaar, wil zijn toekomst graag verbinden aan de club. 

Maher (25) vertelt dat in gesprek met De Telegraaf. Afgelopen zomer werd de rechtspoot transfervrij opgepikt door AZ, na moeilijke jaren bij onder meer FC Twente en PSV. Hij signeerde in het AFAS Stadion een contract tot het einde van het seizoen. "Ik ben door AZ opgeleid, heb een nieuwe kans gekregen en gegrepen, dus deze club heeft mijn prioriteit. Ik zal eerst met Max praten en eventueel daarna pas met andere clubs, waarbij ik ook de optie buitenland openhoud."

Het ligt voor de hand dat beide partijen met elkaar door gaan. "Ik speel, heb plezier in het voetbal, Max en ik hebben een heel goede band en ook al kan ik niet in de toekomst kijken: er is een heel grote kans dat ik blijf, want ik voel me goed."

Goed gevoel
"Eigenlijk sloot ik afgelopen zomer alleen bij AZ aan om te kunnen trainen en mijn conditie op peil te houden. Het was helemaal niet om een contract te verdienen, maar uiteindelijk voelde het zo goed dat we alsnog besloten met elkaar in zee te gaan."