Hoop bij Ajax: 'Wij kunnen beter zijn dan Real, een van de beste teams te wereld'

Hoop bij Ajax: 'Wij kunnen beter zijn dan Real, een van de beste teams te wereld'

14-02-2019 11:14
117

Dusan Tadic snapt niets van de beslissing om het doelpunt van Nicolas Tagliafico af te keuren in het Champions League-duel tussen Ajax en Real Madrid. De Serviër zou hinderlijk buitenspel hebben gestaan.

"Ik blokte de keeper niet, maar stond daar gewoon. Ik kan mezelf niet wegtoveren", zegt Tadic in gesprek met NU.nl. "Volgens mij was het gewoon een doelpunt. Ik ben absoluut een voorstander van de VAR, maar vandaag was het niet in ons voordeel."

Ajax domineerde voor rust, maar Real Madrid sloeg in de tweede helft genadeloos toe in de Johan Cruijff Arena. "Ik denk dat de ervaring van Real het verschil gemaakt heeft", zegt Tadic. "Real speelde niet goed, maar het wint wel omdat ze die paar kansen die ze kregen afmaakten. Dat is zorgelijk voor de return, Real weet als geen ander hoe het op resultaat moet spelen."

"Maar als wij dezelfde focus en vechtlust hebben, dan kunnen we beter zijn dan Real, een van de beste teams te wereld. Dat hebben we aangetoond", vervolgt de gelegenheidsspits. "Het is pijnlijk dat we niet hebben gekregen wat we verdienden, maar het zit er wel in. Hopelijk komt dat in Madrid in de score tot uiting."