Onana over gewilde De Ligt: 'Hij zou graag met Frenkie meegaan naar Barcelona'

Onana over gewilde De Ligt: 'Hij zou graag met Frenkie meegaan naar Barcelona'

14-02-2019 16:59 Laatste update: 17:11
39

André Onana zegt dat Matthijs de Ligt maar wat graag mee zou gaan met Frenkie de Jong naar FC Barcelona. Dat vertelt de doelman van Ajax in gesprek met Mundo Deportivo.

“Ik heb met beide spelers over Barcelona gesproken”, stelt de Kameroener in gesprek met het Spaanse medium. “Matthijs zou graag met Frenkie meegaan.” De Ligt wordt al langere tijd gevolgd door Barcelona. Eerder deze week gaf Josep Maria Bartomeu, voorzitter van de Catalanen, al te kennen De Ligt een interessante speler te vinden. Er is echter nog geen concrete interesse getoond door de club.

FC Barcelona is bovendien niet de enige topclub die de 19-jarige verdediger in de gaten houdt. Woensdagavond werd tijdens het duel met Real Madrid Fabio Paratici, sportief directeur van Juventus, gespot. Hij zou volgens Italiaanse media speciaal voor de aanvoerder van Ajax op de tribune hebben gezeten. Paratici liet zich eerder al uit over de verdediger. "De Ligt is zeker ook een van de beste jonge spelers die er rondloopt, dus we kijken met grote zorgvuldigheid naar hem", zei hij tegenover La Gazzetta dello Sport.

Ook Hasan Salihamidzic, directeur van Bayern München, was aanwezig in Johan Cruijff ArenA. Het was niet duidelijk voor wie hij aanwezig was, maar de De Ligt werd al vaker gelinkt aan de Duitse kampioen.