Lainez verkoos Real Betis boven Ajax: 'Ze dachten dat dit goed voor me was'

Lainez verkoos Real Betis boven Ajax: 'Ze dachten dat dit goed voor me was'

16-02-2019 08:36
77

Diego Lainez verkoos Real Betis de afgelopen transferperiode boven Ajax. Een goede keuze, vindt de Mexicaan zelf. In Spanje gaat het allemaal nét even iets sneller.

Lainez maakte donderdag in de Europa League zijn eerste doelpunt voor Betis. Zijn ploeg stond met 3-2 achter tegen Rennes, maar in de laatste minuut maakte hij er 3-3 van. "Ik hoop dat het de eerste goal van velen is. Ik ben er erg blij mee en hoop dat dingen goed zullen gaan", vertelt Lainez aan AS. "Door de kwaliteit in het team is het makkelijker om me aan te passen aan Europa."

"De supporters van Betis steunden me al vanaf het moment dat ik aankwam", zegt Lainez. "Ze dachten dat dit goed voor me was en dat lieten ze me weten. Ik ben erg dankbaar. Het doelpunt is voor mijn ouders, broer en familie."

Lainez merkt een verschil in tempo in de Primera Division. "Het is mooi en interessant om te zien hoe Betis speelt. Ik ben tevreden over mijn eerste maand hier. Dat er kwaliteit is in het team zorgt ervoor dat ik op alle vlakken beter word. Ik moet sneller denken in de kleine ruimtes, omdat dat is wat de Primera Division van je vraagt."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s