Blinker: 'Steijn moet Feyenoord-trainer worden, maar alleen in die combinatie'

Blinker: 'Steijn moet Feyenoord-trainer worden, maar alleen in die combinatie'

16-02-2019 18:58
33

Maurice Steijn moet de nieuwe hoofdtrainer worden van Feyenoord, vindt oud-voetballer Regi Blinker. Blinker wilde eerst Henk Fraser, maar de kans dat de Sparta-trainer het gaat worden lijkt klein.

"Ik heb Fraser genoemd, maar ik denk dat dat hem niet gaat worden", zegt hij in een video van Harry Vermeegen. "Ik hoor heel veel dingen, maar denk dat dat hem niet wordt. Advocaat wordt het niet, Fraser niet.. Het is een heel moeilijke job om die keuze te maken, maar daar zit hij voor."

Blinker weet wel hoe hij het zelf in zou vullen. Hij begint met de assistenten. "Als tweede assistent moet je Dirk Kuyt erbij zetten. Hij moet geen eerste, maar tweede assistent worden. De eerste assistent is Kees van Wonderen. Hij heeft veel potentie en talent als een trainer. Dat heb ik gehoord, dat weet ik en zie ik ook." Van Wonderen is momenteel assistent-trainer van Ronald Koeman bij het Nederlands elftal.

"In de combinatie met die twee assistenten kun je daar Maurice Steijn bij neerzetten, maar alleen in die combinatie", zegt Blinker.