Pierie verdedigt met handen op de rug bij PSV-goal: 'What the f*ck doet hij nou?'

Pierie verdedigt met handen op de rug bij PSV-goal: 'What the f*ck doet hij nou?'

16-02-2019 22:14 Laatste update: 17-02-2019 12:31
36

Bij sc Heerenveen waren de druiven zuur na afloop van de thuiswedstrijd tegen PSV. De Friezen leken een 2-1 overwinning over de streep te kunnen trekken, maar incasseerden in minuut 95 (!) nog de 2-2 van Donyell Malen.

Aanvoerder Daniel Höegh stond met zijn mond vol tanden voor de FOX Sports-microfoon. "Ik heb bijna geen woorden, man. Dit kan toch niet, man?", aldus de verbouwereerde Deen. "We vechten en vechten en vechten... En uiteindelijk krijgen we maar één punt! Dat is niet genoeg, ik ben teleurgesteld."

Wedden

Meer odds

Höegh's landgenoot Kenneth Perze analyseerde de wedstrijd voor FOX Sports en was met stomheid geslagen door de late gelijkmaker. Met name het verdedigen van Kik Pierie zorgde voor verbijstering. "Ik was tegen Ajax diep onder de indruk van hem, maar dit... What the f*ck deed hij nou weer? Met zijn handen op zijn rug verdedigen? Dat kan toch niet?"

Scheidsrechter en tafelgenoot Bas Nijhuis begreep ook niet waarom de Heerenveen-verdediger met zijn handen op zijn rug het duel aanging. "Wij zeggen vaak genoeg tegen spelers: als je je armen zo langs je lichaam houdt en de bal komt ertegen aan, dan krijg je echt geen strafschop tegen."