'Altijd maar die vragen, vragen, vragen. Hopelijk krijg ik ze vandaag even niet'

'Altijd maar die vragen, vragen, vragen. Hopelijk krijg ik ze vandaag even niet'

Gepubliceerd: zondag 17 februari 2019 om 08:39zo 17-02-2019 om 08:39

Leonid Slutsky is zijn spelers erg dankbaar. De Russische coach van Vitesse zag hoe zijn ploeg moeite had met Willem II, maar uiteindelijk wel met 3-2 wist te winnen. Slutsky was vooral te spreken over de inzet van zijn manschappen.

De druk op de Russische trainer nam door de matige resultaten van de afgelopen weken toe. "Dit is dus een enorme opluchting", geeft Slutsky toe voor de camera's van FOX Sports. "Toen de scheidsrechter affloot was het dus juichen geblazen. Het is een moeilijke tijd voor mij, maar het team liet een hoog niveau van intensiteit en spirit zien. Ze deden het niet alleen voor het team, maar ook voor mij. Daar ben ik erg dankbaar voor."

"Als mensen me nu nog vragen stellen over te defensief voetbal kan ik er echt geen antwoord meer op geven", vervolgt de Rus. "We speelden met twee spitsen en wisselden vervolgens ook nog aanvallend. Daarnaast hebben we in iedere competitiewedstrijd gescoord. In de beker bleven we een keer zonder goal, maar in iedere competitiewedstrijd scoren we één, twee of drie keer. Maar toch altijd weer die vragen, vragen, vragen. Hopelijk krijg ik ze vandaag niet."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Lees meer over: Eredivisie Vitesse

Poll

Stelling: Slutsky is nog steeds de juiste man voor Vitesse

(1380 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws