Verrassende ommekeer bij Feyenoord: Of ik me afgeschreven voelde? Ja

Verrassende ommekeer bij Feyenoord: "Of ik me afgeschreven voelde? Ja"

Gepubliceerd: zondag 17 februari 2019 om 12:59zo 17-02-2019 om 12:59

Laatste update: zondag 17 februari 2019 om 13:05zo 17-02-2019 om 13:05

Calvin Verdonk had ábsoluut niet verwacht dat hij dit seizoen zou uitgroeien tot basisspeler van Feyenoord 1. De 21-jarige moest na uitleenbeurten aan PEC Zwolle en NEC van ver komen. 

"Of ik wel eens heb gedacht dat het er heel slecht voor me begon uit te zien? Ja, vooral bij PEC Zwolle, toen ik op een gegeven moment niet meer speelde. Er kwam gewoon niets uit. Wat is dit?, dacht ik", blikt de jonge verdediger terug in De Telegraaf. "Bij NEC ging ik nog een stap verder achteruit, maar vond daar mijn zelfvertrouwen terug."

"Begin dit seizoen moest ik me bij Jong Feyenoord melden. Toen zat dit helemaal niet meer in mijn hoofd, wat ik nu meemaak. Of ik me afgeschreven voelde? Ja, ik zag geen toekomst meer bij Feyenoord. Tot ik werd gebeld door Martin van Geel en ik me bij het eerste mocht melden door de blessure van Ridgeciano Haps."

Verdonk staat al maanden in de basis in Rotterdam-Zuid. Vorige week tekende hij tegen De Graafschap (4-0) voor zijn eerste doelpunt namens Feyenoord. Zondagmiddag gaan Feyenoord en Verdonk op bezoek bij FC Groningen. Die wedstrijd begint om 14.30 uur. 

Poll

Wat wordt de uitslag bij Groningen-Feyenoord?

(467 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws