Van Bronckhorst na 'allerslechtste wedstrijd' in Groningen: 'Totaal geen angst'

Van Bronckhorst na 'allerslechtste wedstrijd' in Groningen: 'Totaal geen angst'

17-02-2019 18:09 Laatste update: 18:14
45

Het verloren uitduel met FC Groningen op zondagmiddag (1-0) was, denkt Giovanni van Bronckhorst zelf, de 'allerslechtste' onder zijn leiding. Feyenoord ging in het hoge Noorden af als een gieter en kwam met een kleine nederlaag nog goed weg. 

"Vanaf minuut één zaten we niet in de wedstrijd. Dat hebben we niet eerder gehad", aldus Van Bronckhorst, voor de camera van FOX Sports. "Groningen weet de score niet uit te breiden, waardoor we nog een puntje hier weg hadden kunnen nemen. Maar uiteindelijk was dat ook niet verdiend geweest als je het veldspel ziet."

Bij de NOS ging de oefenmeester, die over een paar maanden vertrekt uit De Kuip, nog een stapje verder. "Dit was de allerslechtste wedstrijd onder mijn leiding, vandaag, denk ik. Slordig, geen duels winnen..."

Nummer vier AZ hijgt Feyenoord inmiddels in de nek. Het gat is, met nog twaalf speelrondes te gaan, slechts twee punten. "Ik heb geen angst, totaal niet. Maar het is wel duidelijk dat we stappen moeten maken om die derde plek vast te houden. Daar stop ik mijn energie in", aldus Van Bronckhorst. 

Lees ook: Feyenoord kansloos onderuit in Groningen en legt derde plaats in waagschaal