Berghuis legt vinger op zere plek na dramatische middag: Heb ik net uitgelegd

Berghuis legt vinger op zere plek na dramatische middag: "Heb ik net uitgelegd"

Gepubliceerd: zondag 17 februari 2019 om 18:49zo 17-02-2019 om 18:49

Steven Berghuis vindt dat Feyenoord al het hele seizoen exact dezelfde fouten maakt. Dat is volgens de vleugelaanvaller van de Rotterdammers ook de reden dat het haast elke week zo moeizaam draait. 

Emile van de Sande
GRONINGEN

Op bezoek bij FC Groningen leverde Feyenoord zondagmiddag een wanprestatie. Werkelijk alles ging mis bij de nummer drie van de Eredivisie - en tot op zekere hoogte verbaast dat Berghuis niet. "Als je onze wedstrijden analyseert, komen we steeds terug in dezelfde fouten, het hele seizoen al", aldus de linkspoot voor de camera van VoetbalPrimeur. 

"We voetballen gewoon heel erg moeizaam. Het positiespel is moeizaam, dan krijg je het tegen elke tegenstander dus ook moeilijk." Tegen Groningen schoot Feyenoord zondagmiddag slechts één keer op doel. Hoe dat kan? Berghuis: "Ik heb net uitgelegd hoe dat kan."

Nu staan er voor Feyenoord loodzware potjes tegen PSV (competitie, uit) en Ajax (KNVB Beker, thuis) op het programma. "Laten we zorgen dat we beter aan de bal zijn. Beter positiespel spelen. Dan geef je tegenstanders niet elke keer de hoop dat er wat te halen valt."

Check hieronder het volledige interview met Berghuis

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws