Van Hooijdonk verkiest Studio Voetbal boven langer NAC-verblijf: 'Gaat niet samen'

Van Hooijdonk verkiest Studio Voetbal boven langer NAC-verblijf: 'Gaat niet samen'

Gepubliceerd: zondag 17 februari 2019 om 23:23zo 17-02-2019 om 23:23

Laatste update: zondag 17 februari 2019 om 23:54zo 17-02-2019 om 23:54

Pierre van Hooijdonk vertrok deze week bij NAC Breda, waar hij tot het technisch hart behoorde. De voormalig Eredivisie-topscorer had vooraf echter al afgesproken dat hij na de winterse transferperiode weer afscheid zou nemen, vertelt hij zondagavond bij Studio Voetbal.

Van Hooijdonk boog zich over het transferbeleid in het Rat Verlegh Stadion: op aanraden van Pi-Air kwamen Alex Gersbach, Khalid Karami, Dorian Dervite, Ramon Pascal Lundqvist en Sullay Kaikai, terwijl Jurich Carolina, Vinnie Vermeer, Olivier Rommens en Robbie Haemhouts vertrokken. "Die window duurde tot 1 februari en daarna stopt het voor mij. Het is niet zo dat ik eruit ben gestapt: het technisch hart (waartoe ook Mitchell van der Gaag, Tim Gillissen en Cor van Rooij behoorden, red.) is opgeheven."

De voormalig Oranje-international kreeg een verzoek of hij zijn verblijf in het Rat Verlegh Stadion wilde verlengen, maar gaf de voorkeur aan zijn werk als tv-analist. "Ik heb het met kosteloos gedaan, met alle liefde en plezier, 24 uur per dag in gestoken gedurende 2,5 maand. Maar dat zit er nu op. Ik kan het niet combineren met Studio Voetbal. Ik wil hier onafhankelijk kunnen blijven zitten en mijn mening over alles en iedereen kunnen blijven geven. Dit gaat gewoon niet samen."

Lees ook: 'NAC Breda heeft haast: Van Hooijdonk weg; Gilissen hoopt op promotie'

Poll

Blijft NAC in de Eredivisie met de versterkingen van Van Hooijdonk?

(1479 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws