Geruchten in Amsterdam: Gravenberch disciplinair gestraft na ruzie met Bogarde

Geruchten in Amsterdam: Gravenberch disciplinair gestraft na ruzie met Bogarde

Gepubliceerd: dinsdag 19 februari 2019 om 08:19di 19-02-2019 om 08:19

De absentie van Jong Ajax-middenvelder Ryan Gravenberch was de afgelopen weken voer voor speculatie in Amsterdam. De zestienjarige middenvelder ontbrak in de selectie voor de Keuken Kampioen Divisie-wedstrijden tegen Roda JC en FC Eindhoven, zonder dat de Amsterdammers nieuws hierover naar buiten brachten.

Fansite Ajax1 meent echter dat een en ander te maken heeft met een aanvaring tussen Gravenberch en assistent-trainer Winston Bogarde. Volgens 'bronnen' in het Amsterdamse beet Gravenberch de oud-international toe dat hij 'niets van hem kon leren', hetgeen leidde tot een disciplinaire straf van één week. De jeugdinternational van Oranje lijkt vrijdagavond tegen Telstar echter weer van de partij te zijn.

Gravenberch staat dit seizoen op vijftien wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie, waarin hij één keer tot scoren kwam namens Jong Ajax. Op 23 september maakte hij tegen PSV, als jongste speler ooit, zijn debuut voor de Amsterdamse hoofdmacht. Drie dagen later speelde hij negentig minuten mee tijdens de bekerwedstrijd tegen Te Werve, maar Gravenberch heeft sindsdien geen bijdrage meer geeleverd aan Ajax 1.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws