Spaan wijst beste positie Bergwijn aan: 'Daar komt hij beter tot zijn recht'

Spaan wijst beste positie Bergwijn aan: 'Daar komt hij beter tot zijn recht'

Gepubliceerd: dinsdag 19 februari 2019 om 11:50di 19-02-2019 om 11:50

Laatste update: dinsdag 19 februari 2019 om 11:57di 19-02-2019 om 11:57

PSV-aanvaller Steven Bergwijn zou het best tot zijn rechts komen in de punt van de aanval. Dat stelt Henk Spaan in de podcast De Derde Helft, die sinds maandag te beluisteren is.

Spaan zag de PSV'er al op jonge leeftijd in actie, toen hij in de Ajax-jeugd samenspeelde met Abdelhak Nouri. "Het verbaast mij niet dat hij zich zo ontwikkelt. Ik vind hem gewoon heel erg goed", aldus Spaan.

Toch denkt hij dat Bergwijn niet op zijn beste positie speelt. "Ik denk dat hij in de as uiteindelijk beter tot zijn recht gaat komen dan aan de zijkant", aldus Spaan. "Van jongs af aan heeft hij altijd gescoord. Als hij in de as speelt, kan er iemand over de spits heenkomen, want hij heeft echt een goede steekbal. Je kunt hem zoeken voor de een-twee. Ik denk dat dat wel een goede plek voor hem is."

Beluister hier op Apple Podcast
Beluister hier op Spotify

Beluister op Soundcloud

De afleveringen zijn op alle podcastplatformen te horen!

In De Derde Helft-podcast delen Titus, cultheld Koen 'Snijboon' en de broers Gijs en Tim hun eigen kijk op de Eredivisie en Champions League. Heel serieus nemen ze zichzelf niet. Met hun snelle rubriekjes, slappe grappen en krankzinnige feiten brengen ze de romantiek van de vaderlandse voetbalcompetitie naar je oorschelp. Borrelpraat deluxe. Luister nu de nieuwste aflevering!

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws