Kraay: Een schitterend moment. Maar voor Ajax zó pijnlijk, zó pijnlijk...

Kraay: "Een schitterend moment. Maar voor Ajax zó pijnlijk, zó pijnlijk..."

Gepubliceerd: woensdag 20 februari 2019 om 08:05wo 20-02-2019 om 08:05

Laatste update: woensdag 20 februari 2019 om 08:26wo 20-02-2019 om 08:26

Het absolute hoogtepunt van Feyenoord - Ajax (6-2) op 27 januari was in de ogen van Hans Kraay jr. het moment waarop Robin van Persie, direct na het rustsignaal, de kleedkamer opzocht en volledig ontspannen naar het publiek zwaaide. Kraay vertelt dat in zijn wekelijkse rubriek in Veronica Magazine. 

Komende woensdag moet Ajax in het kader van de TOTO KNVB Beker opnieuw op bezoek in De Kuip. "Ik kan me gewoon niet voorstellen dat Ajax zich nog een keer zó gaat blameren", stelt Kraay. "Ze werden helemaal horendol gespeeld een paar weken geleden. Ik heb in m'n leven ook nog nooit zo'n waanzinnig Robin van Persie-moment meegemaakt."

De analist en presentator van FOX Sports doelt niet op een van de twee treffers van de 35-jarige aanvoerder van Feyenoord. "Nee, de manier waarop hij het veld verliet na afloop van de eerste helft. Heel ontspannen zwaaide hij naar zijn vrouw en kind op de tribune. Een kushandje erbij."

"En toen wist de hele Kuip: het staat nog maar 3-2, maar wij gaan dit niet meer verliezen. Een schitterend moment. Maar voor Ajax zó pijnlijk, zó pijnlijk..."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws