BILD: 'aantrekkelijke optie' Bayern München denkt na over megabod op De Ligt

BILD: 'aantrekkelijke optie' Bayern München denkt na over megabod op De Ligt

Gepubliceerd: woensdag 20 februari 2019 om 12:45wo 20-02-2019 om 12:45

Laatste update: donderdag 21 februari 2019 om 11:16do 21-02-2019 om 11:16

Matthijs de Ligt ziet een transfer naar Bayern München als een 'aantrekkelijke optie'. Dat meldt Sport BILD woensdag. Bayern wil zich voor komend seizoen dolgraag versterken met de negentienjarige captain van Ajax. 

De achterhoede van Der Rekordmeister ondergaat op korte termijn een metamorfose, weet Sport BILD. Mogelijk vertrekt zowel Jerome Boateng als Mats Hummels uit München. Bayern versterkte zich inmiddels al met Benjamin Pavard (VfB Stuttgart) en wil hoe dan ook nog een talentvolle topverdediger aantrekken. 

De club van trainer Niko Kovac heeft twee opties. De Ligt staat hoog op de verlanglijst van Bayern. De Oranje-international ziet een overstap naar de grootste club van Duitsland als een 'aantrekkelijke' optie, heeft BILD vernomen, maar de transfersom die Ajax voor hem verlangt kan een probleem worden. De Ligt kost zeker 65 miljoen euro. Ook onder meer FC Barcelona is in de race voor de verdediger. 

Alternatief voor De Ligt is Lucas Hernández. De verdediger van Atlético Madrid wordt al geruime tijd gelinkt aan Bayern. Hernández heeft een afkoopsom van liefst 85 miljoen euro in zijn contract staan. Bayern denkt hem volgens BILD voor een aanzienlijk lager bedrag te kunnen inlijven. 

Poll

Is Bayern de perfecte club voor De Ligt?

(4553 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws