Fledderus voor het blok gezet: 'Moet nu snel met een antwoord komen'

Fledderus voor het blok gezet: 'Moet nu snel met een antwoord komen'

21-02-2019 07:08 Laatste update: 07:09
28

Het was niet de bedoeling dat uit zou lekken dat Mark-Jan Fledderus door FC Groningen is benaderd om technisch directeur van de club te worden. De technisch manager van Heracles Almelo had eigenlijk in alle rust over het aanbod willen nadenken.

Dat meldt TC/Tubantia. "Ik had hier wel wat uit te leggen. Heel vervelend", reageert hij. Dagblad van het Noorden bracht woensdag naar buiten dat Fledderus de nieuwe technisch directeur in Groningen gaat worden.

De technisch manager had het personeel van Heracles wel op de hoogte gesteld van de gesprekken, maar verder niemand. "Het wordt er nu niet makkelijker op. Ik kan er niet meer in stilte over nadenken, door dit nieuws is er veel onrust ontstaan bij beide clubs. Ik moet nu snel met een antwoord komen, maar de focus ligt nu eerst op de wedstrijd tegen VVV. Na een weekeinde van bezinning zal ik laten weten wat mijn beslissing is geworden."

Fledderus bevestigt dat hij met Groningen in gesprek is, maar stelt nog geen keuze te hebben gemaakt. In het hoge noorden ligt een mooie uitdaging op hem te wachten. Bovendien komt zijn vrouw uit Groningen. "Haar familie woont daar, mijn vrienden ook. Er zitten ook veel positieve dingen aan FC Groningen. Ik vind het zeer moeilijk."