Ajax is weer wat teruggekomen, maar zij verspelen ook genoeg punten

"Ajax is weer wat teruggekomen, maar zij verspelen ook genoeg punten"

21-02-2019 08:50
33

Angeliño erkent dat PSV het na de winterstop moeilijk heeft, maar hij heeft alle vertrouwen in een succesvol einde van de titelstrijd met Ajax. De linksback van de Eindhovenaren hoopt na het gelijkspel bij sc Heerenveen (2-2) op beterschap tegen Feyenoord.

"Het moet weer dominanter, terug naar hoe we normaal spelen", zegt Angeliño tegen Voetbal International. "We gaan richting eindfase van het seizoen. De druk zal groter worden en het mentale aspect wordt steeds belangrijker. Als team zullen we sterk moeten blijven. Tegen Feyenoord spelen we in elk geval thuis, het gras is goed en we voetballen in ons stadion bijna altijd goed."

"We hebben nog wat recht te zetten tegen hen", doelt de 22-jarige Spanjaard op de nederlaag in De Kuip eerder dit seizoen. "Zondag moeten we ervoor zorgen dat we het gevoel weer de goede kant opdraaien. Ajax is weer wat teruggekomen, maar zij verspelen ook genoeg punten na de winterstop." Hij heeft dan ook vertrouwen dat PSV de voorsprong op de concurrent weet te verdedigen. "Ik geloof heilig in dit team, wij zullen niet instorten."

"De honger van deze ploeg is ongelooflijk", aldus Angeliño. "Dat zorgt ervoor dat we het seizoen tot een goed einde brengen. Ik zie ploegen die ook veel individuele kwaliteit hebben, maar geen elftal is zo'n sterk collectief als wij zijn."

Lees ook: Belangstelling voor Angeliño: 'Geloof dat ik net zo goed kan worden als Marcelo'