Ter Stegen gaat zitten voor Heracles Almelo: Hij zegt dat hij wel eens kijkt

Ter Stegen gaat zitten voor Heracles Almelo: "Hij zegt dat hij wel eens kijkt"

Gepubliceerd: donderdag 21 februari 2019 om 17:22do 21-02-2019 om 17:22

De wedstrijden van Heracles Almelo worden soms bekeken door Marc-André ter Stegen. Dat stelt Janis Blaswich, die de topkeeper van FC Barcelona goed kent van een gezamenlijke periode bij Borussia Mönchengladbach.

Blaswich, sinds de zomer doelman van Heracles, hield vroeger Ter Stegen uit de basis in de jeugd van Gladbach. De twee hebben nog steeds contact. "Hij zegt dat hij wel eens naar wedstrijden kijkt, dus dat zal hij dan ook wel doen", vertelt Blaswich aan RTV Oost. "Hij is wereldtop en ik ben er trots op dat wij acht jaar samen hebben getraind. Wat betreft voetbaltechnische kwaliteiten en samenspeltechniek heeft hij gewoon het complete keepersplaatje."

Heracles neemt het aanstaande vrijdag op tegen VVV-Venlo. Bij de nummer acht van de Eredivisie staat ook een Duitser onder de lat: Lars Unnerstall. "Die is ook aardig", lacht Blaswich. "Ik hoop dat hij tegen ons niet zoveel goede acties heeft zoals bijvoorbeeld vorige week (tegen AZ, red.), want dan wordt het zwaar om tegen hem te scoren. Maar we hebben voorin genoeg kwaliteit en als we die op het veld goed gebruiken kunnen we ook Unnerstall passeren."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws