ADO Den Haag baalt van vertrek: 'Hadden en hebben nog steeds vertrouwen in hem'

ADO Den Haag baalt van vertrek: 'Hadden en hebben nog steeds vertrouwen in hem'

Gepubliceerd: vrijdag 22 februari 2019 om 11:33vr 22-02-2019 om 11:33

ADO Den Haag baalt ervan dat Yuning Zhang is vertrokken. Volgens manager voetbalzaken Jeffrey van As had men binnen de club nog veel vertrouwen in de 22-jarige spits, maar wilde hij zelf vertrekken.

Zhang kwam bij ADO Den Haag nauwelijks aan spelen toe en wilde daarom graag ergens anders op zoek naar meer speeltijd. De Chinees werd dit seizoen gehuurd van West Bromwich Albion, maar kwam vooralsnog niet verder dan zes invalbeurten. De huurovereenkomst is per direct ontbonden en Zhang maakt het seizoen af bij Beijing Guoan, dat hem tot het einde van het seizoen huurt.

In Den Haag balen ze van het vertrek van de spits. "We hadden en hebben namelijk nog steeds veel vertrouwen in Yuning", aldus Van As op de website van ADO Den Haag. "Door omstandigheden heeft zijn periode bij ADO Den Haag echter niet opgeleverd wat de speler en de club op voorhand gehoopt hadden. Het begon ook ongelukkig, met de fikse blessure die hij overhield aan de trip naar de Asian Games", vervolgft Van As. "Na zijn lange revalidatieperiode hadden we hem nog graag topfit en vol vertrouwen aan het werk gezien. Het is erg jammer dat dit niet echt gebeurd is.'

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws