'Neres in beeld bij Brazilië door blessures, bondscoach wil selectie renoveren'

'Neres in beeld bij Brazilië door blessures, bondscoach wil selectie renoveren'

23-02-2019 20:52
40

David Neres staat op het lijstje van de Braziliaanse bondscoach Tite om tijdens de oefenwedstrijden in maart zijn debuut te maken voor de Goddelijke Kanaries. De Brazilianen kampen met personele problemen voorin, waardoor de Ajacied mag hopen op speelminuten.

Bij Brazilië ontbreken Neymar en Douglas Costa met blessures, waardoor er andere aanvallers in beeld komen om hun plekken in de selectie op te vullen. Volgens Cléber Xavier, de assistent-bondscoach van Brazilië, is Neres in beeld. "Vinicius Júnior is een optie en datzelfde geldt voor David Neres en Everton Soares van Gremio", zegt Cléber tegen het Braziliaanse Globo Esporte.

Wedden

Meer odds

"Daarnaast hebben we ook Richarlison nog", vervolgt de assistent-bondscoach van de Brazilianen. "Het is de laatste keer voor de Copa América dat we bijeen komen. We zullen de ploeg enigszins proberen te renoveren. Het idee is dan ook om één of twee nieuwe namen bij de selectie te halen." Binnenkort maakt Tite zijn selectie bekend en weet Neres dus of hij kans maakt op zijn debuut in het kanariegeel.