Excelsior-revelatie gevraagd naar Feyenoord-interesse: 'Een mooie club'

Excelsior-revelatie gevraagd naar Feyenoord-interesse: 'Een mooie club'

23-02-2019 21:20
17

Jerdy Schouten is niet op de hoogte van interesse van Feyenoord. FOX Sports-verslaggever Hans Kraay confronteerde de 22-jarige middenvelder van Excelsior na het duel met FC Utrecht (0-0) met een mogelijke overstap naar de stadgenoot.

"Nee, eigenlijk niet. Alles gaat via mijn zaakwaarnemer. Ik heb met mijn zaakwaarnemer afgesproken dat ik niets wil horen tot iets concreet is", laat Schouten weten aan FOX Sports. "Ik hoor niets over interesse of informeren, daar houd ik niet van. Dan ga ik er misschien alleen maar over nadenken. Daar heb ik geen zin in."

Wedden

Meer odds

De revelatie van Excelsior lijkt komende zomer wel open te staan voor een stap hogerop. "Ik denk dat elke speler open staat voor een hogere club, toch? Feyenoord is een mooie club, maar er zijn nog meer mooie clubs." Hans Kraay stelt voor om hem alvast richting Rotterdam-Zuid 'te duwen'. "Ik kan alleen maar zeggen: dankjewel. Elke speler wil hogerop."

Schouten staat sinds de stunt van Excelsior tegen Feyenoord (2-1) eerder deze maand nog meer in de schijnwerpers. Zo liet Rafael van der Vaart bij Studio Voetbal weten dat Ajax en Feyenoord de middenvelder een vijfjarig contract moeten aanbieden.