Streppel wacht al drie maanden op salaris: 'Je weet dat dit kan gebeuren'

Streppel wacht al drie maanden op salaris: 'Je weet dat dit kan gebeuren'

Gepubliceerd: zaterdag 23 februari 2019 om 23:42za 23-02-2019 om 23:42

Jurgen Streppel en zijn spelers wachten al drie maanden op hun salaris bij Anorthosis Famagusta. De Cypriotische club verkeert in een staat van totale chaos, zo blijkt uit een reactie van de Nederlandse trainer aan het Algemeen Dagblad.

Anarthosis eindigde als vijfde in de reguliere competitie en leek zich op te mogen maken voor play-offs om de landstitel. De ploeg kreeg echter zes punten aftrek, omdat de net aangetrokken doelman Francis Uzoho werd opgesteld tegen Apollon zonder dat zijn medische papieren in orde waren. Daardoor kwam er tevens een reguliere 0-3 nederlaag op het wedstrijdformulier te staan.

"Er is hier niet eens een dokter in dienst", verdedigt Streppel zich tegenover het AD. "Toen ik hier in oktober heen ging, wist ik dat je met dit soort dingen te maken kunt krijgen. Ik ga ervan uit dat het allemaal goed komt, maar voor de ploeg is het niet makkelijk geweest. We hopen dat het uiteindelijk in orde komt."

"Mijn contract is waterdicht, dus ik ga niet uit van problemen", vervolgt de voormalig oefenmeester van Willem II en sc Heerenveen, die zaterdag op een persconferentie zijn zorgen uitte, geflankeerd door zijn spelers. "Ik wil er ook niet te veel naar buiten toe over zeuren, omdat dit dingen zijn waarvan je weet dat ze kunnen gebeuren. Toch was het vandaag tijd om even een punt te maken."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws