'Chelsea wil ver gaan voor Hazard: op twee na hoogste Premier League-salaris'

'Chelsea wil ver gaan voor Hazard: op twee na hoogste Premier League-salaris'

24-02-2019 10:34
18

Nu Chelsea getroffen is door een transferverbod, wil het sterspeler Eden Hazard koste wat kost binnenboord houden. The Blues willen een transfervrij vertrek in de zomer van 2020 voorkomen en lijken bereid om Hazard de verreweg bestbetaalde speler van de club te maken.

Volgens The Telegraph kan de Belg liefst 460 duizend euro per week verdienen, wanneer hij bijtekent op Stamford Bridge. Hiermee zou hij volgens zakenblad Forbes Gonzalo Higuain aflossen als bestbetaalde Chelsea-speler: de Argentijnse Juventus-huurling ontvangt wekelijks 405 duizend euro. Hazard kan bovendien de op twee na meest verdiende Premier League-speler worden, na Alexis Sánchez (Manchester United, 472 duizend) en Kevin de Bruyne (Manchester City, 481 duizend).

Hazard wordt al enige tijd gelinkt aan een transfer naar Real Madrid, maar Chelsea wilde hem afgelopen zomer niet laten gaan. Aangezien The Blues voorlopig geen vervanger mogen halen, lijken ze ook komende zomer niet van plan om Hazard van de hand te doen. Bovendien is het nog maar de vraag of Real Madrid, waar Vinicius Junior inmiddels is doorgebroken, nog steeds happig is op de Belg.