Update: Leicester City reageert razendsnel en bevestigt ontslag van manager

Update: Leicester City reageert razendsnel en bevestigt ontslag van manager

24-02-2019 11:39 Laatste update: 11:38
21

Claude Puel is niet langer de manager van Leicester City, melden The Telegraph en The Sun zondagochtend. Volgens de beide dagbladen is de 1-4 thuisnederlaag tegen Crystal Palace de 57-jarige Fransman fataal geworden.

Leicester City heeft het nieuws nog niet bevestigd, maar zal dat naar verwachting later op de zondag doen. Volgens The Sun heeft de huidige nummer twaalf van de Premier League al een opvolger in het vizier: Brendan Rodgers. De voormalig manager van onder meer Swansea City en Liverpool heeft echter nog een tot 2021 doorlopend contract bij het Schotse Celtic.

Puel was sinds oktober 2017, na het ontslag van Craig Shakespeare, in dienst bij de landskampioen van 2016. In zijn eerste seizoen wist hij The Foxes naar een negende plek in de Premier League te leiden. Dit seizoen wil het na een aardige start van het seizoen minder vlotten: Leicester City won op Nieuwjaarsdag nog bij Everton, maar zit sindsdien al zeven wedstrijden zonder overwinning. Begin januari leed men een beschamende FA Cup-nederlaag tegen vierdedivisionist Newport County.

Update 11.39: Leicester City heeft het ontslag van Puel bevestigd. The Foxes gaan direct op zoek naar een opvolger voor de Fransman, melden ze zondagochtend via de clubsite. Tot die tijd doen ze geen mededelingen.