Swart: 'Die bekerloting ook: ik heb dat balletje in één hand gezien'

Swart: 'Die bekerloting ook: ik heb dat balletje in één hand gezien'

25-02-2019 15:22 Laatste update: 15:25
247

Sjaak Swart was blij met het puntenverlies van PSV tegen Feyenoord en de overwinning van Ajax op ADO Den Haag. Mister Ajax is minder te spreken over het ontbreken van uitfans in de bekerklassieker en suggereert dat er wel eens gesjoemeld kan zijn bij de loting voor die halve finale in de beker.

"Ik vind: in de halve finale moeten ook Ajax-supporters naar de wedstrijd kunnen. Als dat niet kan, moet je naar een neutraal stadion", zegt Mister Ajax in een nieuwe aflevering van Alles op Swart. "Dat vind ik gewoon een fout van de KNVB."

Het is niet de enige kritiek die Swart heeft op de voetbalbond. Hij vraagt zich stiekem ook af of de loting wel helemaal eerlijk is verlopen. "Die loting ook: ik heb dat balletje in één hand gezien zo. Ik denk: ja, die wist het al." De loting werd verricht door voormalig Feyenoord-spits Mike Obiku. "Ik zag hem wel: met die loting had hij het balletje al vast. Er waren er maar twee: Ajax en Feyenoord. Als je ongeveer weet welke het is, kun je die vasthouden en er zo uithalen."