Heracles handelt snel en stelt nieuwe technisch manager aan: Onder de indruk

Heracles handelt snel en stelt nieuwe technisch manager aan: "Onder de indruk"

25-02-2019 16:03 Laatste update: 16:16
14

Heracles Almelo heeft de opvolger van Mark-Jan Fledderus binnen. Tim Gilissen wordt per 1 april de nieuwe technisch manager van de club. Heracles bevestigt dat maandagmiddag via officiële kanalen. 

De formatie uit Almelo speelt met de aanstelling van Gilissen (36) vliegensvlug in op het afscheid van Fledderus. Eerder op de dag werd bekend dat hij bij FC Groningen aan de slag gaat.

Wedden

Meer odds

Gilissen, oud-speler van Heracles, komt over van NAC Breda. Sinds 2015 was hij daar manager jeugdopleiding. "Het is een mooie uitdaging een bijdrage te mogen leveren aan het technische plan en de sportieve doelstellingen van Heracles Almelo", vertelt Gilissen op de website van Heracles.

"Ik ben onder de indruk van de gekozen aanpak van de club. Vanuit het bestuur en de directie voel ik het vertrouwen om deze uitdaging aan te gaan. Bovendien is Heracles Almelo een stabiele club waar ik mijzelf goed denk te kunnen ontwikkelen."

Algemeen directeur Rob Toussaint noemt Gilissen een 'bevlogen, hardwerkende vakman'. "Hij heeft ervaring als manager jeugdopleiding en heeft in die hoedanigheid oog voor talent en ontwikkeling. Het gevoel dat hij past binnen het geschetste profiel is tijdens de gevoerde gesprekken bevestigd. Met Tim als technisch manager gaan wij door met de ingezette koers."

Lees ook: Kogel door de kerk: Fledderus kiest voor Groningen en wordt maandag gepresenteerd