'Tagliafico moet ontevreden Marcelo op gaan volgen bij Real Madrid'

'Tagliafico moet ontevreden Marcelo op gaan volgen bij Real Madrid'

25-02-2019 22:32 Laatste update: 22:40
157

Nicolas Tagliafico staat in de belangstelling van Real Madrid. Dat meldt het Argentijnse TyC Sports. Real-trainer Solari is erg onder de indruk van de 25-jarige linksback van Ajax.

Tagliafico staat op de lijst met spelers die in juni mogelijk naar Real kunnen verkassen. Bij De Koninklijke houdt men rekening met een vertrek van Marcelo, die in Spaanse en Italiaanse media gelinkt wordt aan Juventus. Marcelo is in de pikorde voorbijgestreefd door Sergio Reguilón. Tagliafico moet Marcelo gaan vervangen in Madrid.

Tagliafico is bezig aan zijn tweede seizoen bij Ajax. De Argentijn kwam vorig jaar winter voor slechts vier miljoen over van Independiente, had nauwelijks aanpassingstijd nodig en ontpopte zich in razend tempo tot een van de sterkhouders van de ploeg van Erik Ten Hag.

Afgelopen zomer werd Tagliafico in verband gebracht met een transfer. Zo werden onder meer Engelse clubs aan de linksback gelinkt. Het contract van Tagliafico bij Ajax loopt nog tot de zomer van 2022. Het is niet duidelijk hoeveel Ajax voor hem wil hebben.