Ten Hag over 'Europese' kraker in De Kuip: Dat was gewoon uitstekend

Ten Hag over 'Europese' kraker in De Kuip: "Dat was gewoon uitstekend"

26-02-2019 07:16
91

Ajax gaat de bekerkraker tegen Feyenoord van woensdagavond 'Europees benaderen'. Dat zegt trainer Erik ten Hag voor de camera van Ajax TV. 

De Amsterdamse topclub heeft in De Kuip veel goed te maken, weet Ten Hag. "A, hebben we daar wat recht te zetten en B, gaat het om een plek in die finale", doelt de coach onder meer op de smadelijke 6-2 competitienederlaag die Ajax eind januari leed in Rotterdam.

"Dat betekent dat wij de wedstrijd Europees moeten benaderen en dat we alles moeten afroepen om een en ander recht te zetten. Maar zeker ook om de finale te bereiken, daar is alles om te doen. Dat betekent dat we een sterk team nodig hebben en dat ieder voor zich honderd procent moet geven."

Ten Hag vond Feyenoord op bezoek bij PSV (1-1) een sterke indruk maken. "Ook met tien man bleven ze voetballen en speelden ze zich regelmatig onder de druk uit. Ze bleven naar voren spelen en kwamen ook op voorsprong, dat was gewoon uitstekend. We weten dat we heel goed moeten zijn woensdag, willen we daar gaan winnen."