Kijken naar De Boer en Ibrahimovic: MLS komende vier jaar op FOX Sports

Kijken naar De Boer en Ibrahimovic: MLS komende vier jaar op FOX Sports

27-02-2019 16:32 Laatste update: 17:03
28

Fans van de Major League Soccer (MLS) komen de komende jaren goed aan hun trekken bij FOX Sports. De zender heeft laten weten dat de Amerikaanse voetbalcompetitie de komende vier jaar exclusief te zien is bij de zender.

De MLS start zaterdag met de wedstrijd tussen Philadelphia Union en Toronto FC. Een dag later maakt Frank de Boer zijn competitiedebuut met Atlanta United. "Frank de Boer is bij regerend kampioen Atlanta United trainer van een club waar 50 duizend fans op de tribune zitten, Zlatan Ibrahimovic speelt als ware Hollywoodster voor LA Galaxy en in 2020 doet het Inter Miami CF van David Beckham zijn intrede in de MLS. Kortom: er gebeurt wat in Noord-Amerika en we zijn verheugd dat we die ontwikkelingen de komende vier jaar op FOX Sports volgen", aldus Rob Labree van FOX Sports.

De wedstrijden worden voornamelijk op zaterdag en zondag in de avond en nacht (Nederlandse tijd) gespeeld. FOX zendt meerdere duels live uit, op maandagavond zijn de highlights op de zender te zien.

Naast Ibrahimovic en De Boer zijn er meer bekende namen actief in de MLS. Zo spelen Wayne Rooney en Nani in de MLS. Ook spelers met een Eredivisie-verleden spelen in de VS, waaronder Kelvin Leerdam (Seattle Sounders) en Danny Hoesen (San Jose Earthquakes).