Van Bronckhorst geraakt door harde uitlatingen: 'Nare ziektes komen hard aan'

Van Bronckhorst geraakt door harde uitlatingen: 'Nare ziektes komen hard aan'

01-03-2019 14:14
88

Giovanni van Bronckhorst baalt van bepaalde uitlatingen van Feyenoord-fans aan het adres van Martin van Geel. De technisch directeur van Feyenoord was het mikpunt van kritiek tijdens de 0-3 bekernederlaag tegen Ajax van afgelopen woensdag.

Verschillende spreekkoren van ontevreden fans waren gericht aan het adres van Van Geel. "Ik voel met Martin mee, als alle pijlen op je gericht worden tijdens een wedstrijd", zegt Van Bronckhorst volgens RTV Rijnmond vrijdagmiddag op de persconferentie in aanloop naar het competitieduel met FC Emmen. "Ik weet hoeveel energie en tijd hij in de club stopt. Voor hem is het heel jammer. Ik heb veel met hem samengewerkt."

Zeker de grovere uitlatingen kunnen niet op waardering van de Feyenoord-trainer rekenen. "Supporters zijn vrij om zich te uiten, maar ik hoorde weer ziektes voorbij komen, dat vind ik heel spijtig", aldus Van Bronckhorst. "Wij weten hoe mooi en ondersteunend de fans kunnen zijn, dat voel je in het stadion, zeker in grote duels. Maar het publiek kan ook heel hard en kritisch zijn. Dat mag en hoort ook. Maar je moet mensen in hun waarde laten en geen nare ziekets gebruiken. Dat komt hard aan", aldus het pleidooi van Gio.