LIVE-discussie: FC Utrecht met Kramer, Heraclied na ruim jaar terug bij selectie

LIVE-discussie: FC Utrecht met Kramer, Heraclied na ruim jaar terug bij selectie

02-03-2019 17:26 Laatste update: 17:28
73

Heracles Almelo begint met Lerin Duarte in de basis aan de competitiewedstrijd tegen FC Utrecht. Adrian Dalmau keert terug in de punt van de aanval. BIj de Domstedelingen staat Michiel Kramer in de spits,  Jean-Christophe Bahebeck is ziek.

De Heraclieden treden zaterdagavond aan zonder Mohammed Osman: hij is geschorst. Voor hem speelt Duarte. Joey Konings is er bij Heracles niet bij vanwege een rugblessure. Zijn plek in de spits wordt ingenomen door Dalmau, die vorige week tegen VVV-Venlo nog een schorsing uitzat. Verder zit Jeff Hardeveld voor het eerst in ruim een jaar weer bij de wedstrijdselectie. Hij is hersteld van een kruisbandblessure en fit genoeg bevonden om als invaller minuten te maken.

Bij FC Utrecht keert Riechedly Bazoer terug van een schorsing. Ook Urby Emanuelson, die vorige week ziek was, staat weer op het wedstrijdformulier. Coach Dick Advocaat zet de twee middenvelders allebei op de bank. Jean-Christophe Bahebeck is er niet bij; hij is ziek. 

FC Utrecht wacht een zware dobber in Almelo: sinds Heracles in 2005 naar de Eredivisie promoveerde, verloor het slechts één keer van de Domstedelingen.

Opstelling Heracles Almelo: Blaswich; Breukers, Rossmann, Van den Buijs, Czyborra; Drost, Duarte, Merkel; Kuwas, Dalmau en Peterson

Opstelling FC Utrecht: Jensen; Klaiber, Janssen, Letschert, Gavory; Van Overeem, Gustafson, Van de Streek; Kerk, Kramer en Boussaid