Cillessen: 'Ik zeg niet per definitie nee tegen terugkeer bij Ajax'

Cillessen: 'Ik zeg niet per definitie nee tegen terugkeer bij Ajax'

02-03-2019 19:05 Laatste update: 03-03-2019 09:09
48

Jasper Cillessen zegt niet per definitie 'nee' tegen een terugkeer naar Ajax. Dat stelt de doelman in gesprek met Ziggo Sport.

De Oranje-international stelt dat geld geen issue is. "Ik voetbal sowieso niet voor het geld. Dat is voor mij niet belangrijk, ik speel voor het sportieve. Ik zeg niet per definitie nee. Ik ga kijken wat er komt en wat het totaalplaatje is. En dan ga ik afwegen wat er van de zomer gaat gebeuren. Dus ik zeg niet dat ik niet terugwil naar Ajax", aldus Cillessen tegenover Ziggo Sport.

"Ik wil de mensen in Amsterdam ook geen valse hoop geven. Het ligt eraan wat Barcelona wil en wat er nog meer op mijn pad komt. Ik ben wel ambitieus en als het kan wil ik in een topcompetitie spelen: Spanje, Engeland, Duitsland noem maar op. Maar het is geen straf om bij Ajax te spelen. Zeker niet nu ze het in de Champions League fantastisch doen. Ik hoop dat ze het volgende week afmaken."

De sluitpost wordt in verband gebracht met een terugkeer naar Ajax. De reservedoelman van FC Barcelona wil graag ergens eerste doelman worden. De huidige Ajax-goalie, André Onana, zou weer in de belangstelling staan van de Catalanen. "André heeft het fantastisch gedaan bij Ajax en komt hier vandaan. Maar over mijn vervanger heb ik niets te zeggen."

Lees ookAjax 'altijd een optie' voor Vertonghen: 'Er wordt vaak naar gevraagd'