Van Gaal: Het is niet mijn type, moet ik eerlijk zeggen. Ik vind het te ver gaan

Van Gaal: "Het is niet mijn type, moet ik eerlijk zeggen. Ik vind het te ver gaan"

Gepubliceerd: zaterdag 2 maart 2019 om 20:53za 02-03-2019 om 20:53

Laatste update: zondag 3 maart 2019 om 09:16zo 03-03-2019 om 09:16

Normaal gesproken is het einde oefening na een 1-2 Champions League-nederlaag tegen Real Madrid, maar zonder Sergio Ramos is alles mogelijk. Louis van Gaal stelt dat bij Ziggo Sport. 

Presentator Jack van Gelder denkt dat Ajax dinsdag kans maakt in Madrid. "Ik denk het ook. Ik schat Ajax niet kansloos in, terwijl 1-2 een kansloze uitslag is. Dat kun je normaal gesproken niet meer goedmaken, maar zonder Ramos wil ik het nog wel zien", vertelt Van Gaal.

Van Gaal kan weinig met de persoonlijkheid van Ramos, die regelmatig een rode kaart pakt bij Real. "Het is niet mijn type, moet ik eerlijk zeggen. Ik vind het te ver gaan, zoals hij daarmee omgaat. Het is wel een leider in het veld. En die heb je ook nodig." Van Gaal had Ramos op zijn lijstje staan toen hij nog manager was van Manchester United. "Zeker weten. Hij past ook meer in de Engelse competitie. Daar wordt meer toegelaten."

Ramos is geschorst omdat hij tegen Ajax een gele kaart pakte. Deze week werd bekend dat de Spaanse vedette een extra wedstrijd aan de kant staat omdat hij de kaart bewust pakte zodat hij met een schone lei aan de kwartfinales kan beginnen. "Ik vind dat terecht, als dat allemaal waar is. Ik ga er vanuit dat het waar is, want ik hoor helemaal geen protesten", zegt Van Gaal.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws