Van Leer: 'Laat ik maar niet omschrijven hoe ik me voel, het doet verdriet, pijn'

Van Leer: 'Laat ik maar niet omschrijven hoe ik me voel, het doet verdriet, pijn'

03-03-2019 08:56 Laatste update: 09:44
18

Benjamin van Leer weet even niet meer waar hij het moet zoeken met NAC Breda. De van Ajax gehuurde doelman ging zaterdagavond met de Brabanders met 4-1 onderuit tegen Vitesse.

Aan de tweede treffer van de Arnhemmers hing een fikse buitenspellucht, maar Van Leer wil niet naar de VAR wijzen. "Ik kan weinig over de VAR zeggen. Ik zie het niet zo snel in het veld dus ik laat het aan hun over", zegt hij tegen BN DeStem. Liever kijkt hij naar zijn eigen ploeg. "We kunnen onszelf zoveel aanrekenen. Het is nu niet het moment om het daarover te hebben voor de camera."

Wedden

Meer odds

"Ik zit er doorheen, balen is zacht uitgedrukt", vervolgt de 26-jarige sluitpost. "Laat ik maar niet omschrijven hoe ik me voel. Het doet me verdriet, pijn. Je moet ook doorgaan, alleen dat zeggen we elke week. We krijgen het maar niet voor elkaar. Het is elke week een ander poppetje, dat een fout maakt. Ik zit heel hoog in mijn emotie nu."

Tijdens de warming-up zag Van Leer een spandoek met 'TitaNAC'. "Je weet wat er gebeurt en je weet hoe de situatie is. De trainer heeft het goed verwoord: we moeten op het sportieve letten. Op wat er boven gebeurt hebben we geen invloed, we moeten het op het veld laten zien."

NAC is de hekkensluiter van de Eredivisie. De achterstand op nummer zeventien De Graafschap bedraagt vijf punten.

Lees ook: Rampavond voor NAC Breda: ruime nederlaag in Arnhem en rode kaart