Oordeel over 'ongelukkige' en 'trotse' Memphis: 'Wil misschien terug naar United'

Oordeel over 'ongelukkige' en 'trotse' Memphis: 'Wil misschien terug naar United'

04-03-2019 19:07 Laatste update: 19:14
39

Robert Pires ziet een ongelukkige Memphis Depay bij Olympique Lyon die mogelijk terug wil naar de Premier League. Volgens de legende van Arsenal ziet de Oranje-international het niet meer zitten in Frankrijk.

"Ik denk dat Memphis terug wil naar de Premier League en het gevoel heeft dat hij onafgemaakte zaken heeft in Engeland", vertelt Pires aan Bwin. "Hij is ongelukkig bij Lyon en heeft al eerder verteld dat hij komende zomer naar een grote club in Europa wil."

Memphis herstelde zich bij Lyon na een zeer ongelukkige periode bij Manchester United. Louis van Gaal haalde hem naar Engeland, maar daar kwam hij niet uit de verf. "Het werkte bij Manchester United niet voor hem. Memphis is een erg trotse speler. Hij voelt waarschijnlijk dat hij niet de kans heeft gekregen om zich te laten zien omdat hij zo jong was en weinig van zijn potentie heeft kunnen laten zien."

"Memphis wil misschien terug naar Manchester United of naar een van de concurrenten om hun ongelijk te bewijzen. Het zal interessant worden om te zien wat hij komende zomer gaat doen."