'Juventus-trainer Allegri dreigde met ontslag voor kraker tegen Napoli'

'Juventus-trainer Allegri dreigde met ontslag voor kraker tegen Napoli'

05-03-2019 16:20 Laatste update: 16:46
12

Juventus-trainer Massimiliano Allegri dreigde voorafgaand aan de Serie A-clash met Napoli zijn afscheid aan te kondigen, beweert Corriere dello Sport. Volgens de Italiaanse sportkrant heeft voorzitter Andrea Agnelli een zakelijke afspraak af moeten zeggen om die gedachte uit Allegri's hoofd te praten.

Allegri bevestigde na de 1-2 overwinning in Napels dat hij heeft gesproken met Agnelli. Volgens de trainer gaan de twee na afloop van de Champions League-clash met Atlético Madrid op dinsdag 12 maart opnieuw met elkaar om tafel. Juventus moet in eigen huis de 2-0 nederlaag in Madrid goedmaken. Die wedstrijd wordt mogelijk bepalend voor de toekomst van Allegri.

Wedden

Meer odds

Wanneer Allegri er niet in slaagt om Juventus alsnog naar de kwartfinale te loodsen, zal de club alsnog afscheid gaan nemen, vermoeden Italiaanse media. De 51-jarige trainer heeft nog een contract tot medio 2020 bij De Oude Dame, maar zijn sportieve toekomst is al langere tijd onderwerp van discussie. Juventus heeft de achtste landstitel op rij al zo goed als binnen, maar wil nu ook succes in Europees verband boeken. Corriere dello Sport meldde onlangs al dat Allegri's voorganger Antonio Conte al in beeld zou zijn voor een terugkeer wanneer Europees succes uitblijft.

Lees ook: Juventus wint verhitte ontmoeting in Napels: twee rode kaarten en gemiste penalty