'Club Brugge zet zinnen op Fortuna-huurling; ook Nederlandse top geïnteresseerd'

'Club Brugge zet zinnen op Fortuna-huurling; ook Nederlandse top geïnteresseerd'

05-03-2019 20:07
14

Lazaros Lamprou heeft zich in de kijker gespeeld bij de Belgische topclub Club Brugge. Ook Nederlandse clubs zouden een oogje op hem hebben. De 21-jarige aanvaller speelt dit seizoen in de Eredivisie voor Fortuna Sittard, waar hij veel indruk maakt.

Volgens het Griekse Gazetta heeft Club Brugge zijn interesse laten blijken in Lamprou. De beloftevolle Griek speelde dit seizoen al zestien wedstrijden in de Eredivisie. Daarin maakte hij zeven doelpunten en gaf hij vier assists. De linksbuiten werd vorige maand uitgeroepen tot het Talent van de Maand. 

Wedden

Meer odds

Fortuna Sittard huurt Lamprou van de Griekse club PAOK Saloniki, waar hij nog een contract heeft tot medio 2020. De aanvaller geniet volgens het Griekse medium ook interesse uit de Bundesliga én van topclubs in Nederland, maar Club lijkt het meest concreet.

Bij de Belgische topclub staan met Ruud Vormer, Arnaut Danjuma Groeneveld en Stefano Denswil drie Nederlanders onder contract. Ook oud-Feyenoorder Sofyan Amrabat is actief in het Jan Breydelstadion.

Lees ook: Fortuna-talent Lamprou pakt eerste prijs in Nederland: "Dat bevalt me wel"