We speelden tegen de beste club ter wereld, dan is dit heel speciaal

"We speelden tegen de beste club ter wereld, dan is dit heel speciaal"

Gepubliceerd: dinsdag 5 maart 2019 om 23:45di 05-03-2019 om 23:45

Laatste update: dinsdag 5 maart 2019 om 23:50di 05-03-2019 om 23:50

Dusan Tadic was misschien wel de beste Ajax-speler tijdens de enorme stunt tegen Real Madrid (1-4). De Serviër leek dinsdagavond even op zijn grote voorbeeld Zinedine Zidane, die in het verleden schitterde in het Estadio Santiago Bernabéu.

Tadic stond met een pirouette en een steekpass aan de basis van de 0-2 van David Neres. "Zidane was altijd mijn favoriete speler, alles wat hij deed was speciaal. Ik heb waarschijnlijk te veel naar video's van hem gekeken", zegt Tadic tegen Veronica.

Met twee assists en een doelpunt greep Tadic de hoofdrol tegen Real Madrid. "We speelden tegen de beste club ter wereld. Dan is het heel speciaal om op zo'n manier daarvan te winnen", verklaart de gelegenheidsspits. "Ik ben heel trots. Op al onze fans, op onze spelers, op onze trainersstaf, op onze directeuren. Ik denk dat we heel veel mensen blij hebben gemaakt."

"Voor zulke avonden ben ik naar Ajax gekomen. We laten geweldige dingen zien als iedereen in dienst van het team speelt. We moeten gewoon hetzelfde blijven doen", besluit Tadic.

Lees ookSpelersrapport: Ajax scoort twee 9's en één 10 op historische avond in Madrid

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws