Italiaanse belangstelling voor Tadic: 'Ze wilden hem toen hij bij Southampton zat'

Italiaanse belangstelling voor Tadic: 'Ze wilden hem toen hij bij Southampton zat'

06-03-2019 15:55 Laatste update: 15:56
49

AS Roma en AC Milan hebben geprobeerd Dusan Tadic over te nemen van Southampton, maar de Serviër koos voor Ajax. Dat heeft de zaakwaarnemer van de Ajax-aanvaller toegegeven.

Het Italiaanse Calciomercato sprak met zaakwaarnemer Milos Malenovic na Real Madrid - Ajax (1-4). In die wedstrijd was Tadic de absolute uitblinker. Malenovic reageert op de opmerking dat veel Italiaanse fans zich na het optreden van Tadic afvragen waarom hij afgelopen zomer niet door Roma of AC Milan is opgehaald. "Wie weet gebeurt het ooit op een dag. (...) Ze wilden hem afgelopen zomer en afgelopen herfst. Ze probeerden hem te halen toen hij bij Southampton zat", geeft hij toe.

Wedden

Meer odds

Tadic was in Madrid goed voor twee assists en een goal en werd alom geprezen voor zijn spel in het Santiago Bernabéu. "Het was een geweldig optreden, het hele team speelde heel goed. Ik denk dat ze dit nooit zullen vergeten", aldus Malenovic.

De zaakwaarnemer sprak Tadic na de wedstrijd in het spelershotel. "Hij was heel relaxed en blij. Dusan is een slim en makkelijk persoon. Hij kent geen arrogantie. Hij kan de hele dag over voetbal praten en ik weet zeker dat hij ooit manager wordt. Bij Ajax is hij op de juiste plek, hij laat hier al zijn kwaliteiten zien."