LIVE: Porto en United danken VAR in slotfase (gesloten)

LIVE: Porto en United danken VAR in slotfase (gesloten)

06-03-2019 23:37 Laatste update: 23:38
80

Welke ploegen plaatsen zich na Ajax en Tottenham Hotspur voor de kwartfinale van de Champions League? Na de returns Paris Saint-Germain - Manchester United en FC Porto - AS Roma van woensdagavond kunnen we twee nieuwe potentiële Ajax-tegenstanders voor de kwartfinale toevoegen. VoetbalPrimeur houdt je live op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Paris Saint-Germain heeft uitstekende papieren om in het eigen Parc des Princes kwalificatie voor de kwartfinale af te dwingen. Dat zou ten koste gaan van Manchester United. De Parijzenaars wonnen de heenwedstrijd op Old Trafford met 0-2 en daarmee lijkt de return een formaliteit. Ook al omdat Manchester United heel wat spelers mist, waaronder Paul Pogba. Door de vele blessures is ook het Nederlandse talent Tahith Chong mee afgereisd naar Parijs. Hij zit op de reservebank.

Opstelling Paris Saint-Germain: Buffon, Kehrer, Thiago Silva, Kimpembe, Bernat, Verratti, Marquinhos, Dani Alves, Draxler, Di María, Mbappé

Opstelling Manchester United: De Gea, Young, Lindelöf, Smalling, Bailly Shaw, Fred, McTominay, Pereira, Lukaku, Rashford

Op papier is de wedstrijd tussen FC Porto en AS Roma een stuk spannender. De heenwedstrijd in Italië eindigde in een 2-1 overwinning voor de Italianen. Bij AS Roma staat met Rick Karsdorp een Nederlander in de basis. Justin Kluivert zit niet bij de selectie van de Romeinen.

Opstelling FC Porto: Casillas, Militão, Pepe, Felipe, Alex Telles, Danilo, Herrera, Otávio, Corona, Marega, Soares

Opstelling AS Roma: Olsen, Karsdorp, Manolas, Marcano, Juan Jesus, Kolarov, Zaniolo, De Rossi, Nzonzi, Džeko, Perotti