Update: 'Vereerde' Mourinho reageert op Real Madrid-link: 'Hebben al een trainer'

Update: 'Vereerde' Mourinho reageert op Real Madrid-link: 'Hebben al een trainer'

06-03-2019 23:46 Laatste update: 23:43
70

José Mourinho moet de nieuwe trainer van Real Madrid worden, meldt The Telegraph woensdagavond. Dat de momenteel clubloze Portugees terugkeert in het Estadio Santiago Bernabeu, is volgens de Britse krant 'bijna honderd procent zeker'.

The Telegraph beroept zich op 'bronnen' rondom Mourinho, die in december werd ontslagen door Manchester United en sindsdien zonder club zit. De 56-jarige Portugees zou zelf ook oren hebben naar een terugkeer bij de club die hij tussen 2010 en 2013 diende. Bovendien lijkt Mourinho nog steeds goed te liggen bij de technische beleidsbepalers van De Koninklijke.

De huidige Real Madrid-trainer Santiago Solari staat nog tot medio 2021 onder contract, maar lijkt zijn laatste restje krediet verspeeld te hebben na de Champions League-zeperd tegen Ajax. Of Solari het seizoen mag afmaken in Madrid of dat de Argentijn op korte termijn al wordt geslachtofferd, lijkt nu de grote vraag.

Update 23.46: Mourinho heeft tegenover El Chiringuito gereageerd op de geruchten met betrekking tot Real Madrid. De Portugees laat weten zich 'vereerd' te voelen, maar benadrukt dat er nog geen contact is geweest met de clubleiding van Real Madrid. "Zij hebben op dit moment al een trainer."