'Volop belangstelling voor Jong PSV-uitblinker (19), contractverlenging lonkt'

'Volop belangstelling voor Jong PSV-uitblinker (19), contractverlenging lonkt'

06-03-2019 22:20
34

PSV heeft plannen om het contract van Zakaria Aboukhlal open te breken en te verlengen. Het toptalent ligt vast tot medio 2020, maar kan rekenen op belangstelling van buitenlandse clubs.

Dat meldt het Eindhovens Dagblad woensdagavond. Aboukhlal ontwikkelt zich stormachtig bij Jong PSV in de Keuken Kampioen Divisie en lijkt snel een volgende stap te kunnen zetten. PSV wil het contract van de negentienjarige aanvaller graag verlengen, maar is nog niet concreet geworden. Aboukhlal hoopt naar verluidt op korte termijn duidelijkheid te krijgen.

Op de achtergrond speelt ook de belangstelling van verschillende clubs uit het buitenland. Vanuit onder meer Duitsland, Engeland en Frankrijk is naar Aboukhlal geïnformeerd, meldt het ED.

Aboukhlal was in de laatste tien wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie goed voor vier doelpunten en zeven assists. Twee jaar geleden plukte PSV hem weg uit de jeugdopleiding van Willem II. "Ik wil zo snel mogelijk een bordje met mijn naam erop in de kleedkamer zien hangen. Dat betekent dat je vast bij de A-selectie hoort", zei hij onlangs tegen ELF Voetbal Magazine.