Neymar haalt uit na Champions League-uitschakeling PSG: 'Dit is een schande!'

07-03-2019 00:02
148

Neymar is witheet na de dramatische Champions League-uitschakeling van Paris Saint-Germain. In de blessuretijd kreeg Manchester United een zéér omstreden strafschop, tot frustratie van de Braziliaan.

De Sloveense scheidsrechter Damir Skomina besloot op advies van de VAR een penalty toe te kennen, waardoor niet PSG, maar Manchester United zich schaarde bij de laatste acht. Neymar keek vanaf de zijlijn vol ongeloof toe en meldde zich na afloop op Instagram.

'Dit is een schande!', schrijft de geblesseerde aanvaller op zijn story. 'De UEFA kiest vier mannen die niets weten van voetbal om de beelden in slowmotion te bekijken. Deze handsbal bestaat simpelweg niet! Hoe maak je hands achter je rug? Ahh... Go f*ck yourselves.'

PSG was enkele minuten verwijderd van plaatsing voor de kwartfinale van de Champions League, nadat de heenwedstrijd in Engeland met 0-2 werd gewonnen. Marcus Rashford schoot in de blessuretijd de beslissende penalty binnen namens Manchester United (1-3).