Onana: 'Als ik terugga naar FC Barcelona, zal ik heel blij zijn'

Onana: 'Als ik terugga naar FC Barcelona, zal ik heel blij zijn'

07-03-2019 10:28 Laatste update: 10:33
57

André Onana hoopt komende zomer terug te keren naar FC Barcelona. De sluitpost van Ajax ziet een terugkeer naar Catalonië wel zitten, zo laat hij weten in gesprek met RAC1.

Onana wordt in Barcelona genoemd als vervanger van tweede doelman Jasper Cillessen, die komende zomer waarschijnlijk vertrekt. Zijn zaakwaarnemer Albert Botines bevestigde de interesse van de Catalanen eerder tegenover De Telegraaf.   

De Kameroener heeft wel oren naar een terugkeer. "Als ik terugga naar Barcelona, zal ik blij zijn", aldus Onana tegenover RAC1, na de 1-4 overwinning op Real Madrid. "Ik ben niet bank voor de concurrentie. Als ik kan concurreren met iemand die beter is dan ik, leer ik meer. De tijd zal het leren, op het moment ben ik speler van Ajax. Ik ben gelukkig hier en wil in Nederland veel titels winnen."

Onana bereikte dinsdagavond met Ajax de kwartfinale van de Champions League. "Madrid was vol vetrouwen na de 1-2 bij ons, ze dachten dat ze er al waren. We wisten dat als we de bal zouden laten gaan, we Madrid pijn konden doen en dat we de wedstrijd open konden gooien met een doelpunt."

Lees ookInteresse in Onana klopt; 'Ajax wil 30 á 35 miljoen, ook Premier League-interesse'