Huntelaar los in Madrid: 'Respectloos, hij heeft het gewoon niet waargemaakt'

Huntelaar los in Madrid: 'Respectloos, hij heeft het gewoon niet waargemaakt'

Gepubliceerd: donderdag 7 maart 2019 om 13:45do 07-03-2019 om 13:45

Laatste update: zaterdag 9 maart 2019 om 08:11za 09-03-2019 om 08:11

Het uitbundige gedrag dat Klaas-Jan Huntelaar dinsdagavond in Santiago Bernabéu vertoonde na afloop van Real Madrid - Ajax (1-4) is 'respectloos' richting zijn voormalig werkgever. Dat vindt Richard Sanchez, voorzitter van de Nederlandse Real Madrid-fanclub. 

Huntelaar zat dinsdagavond 90 minuten lang op de bank in Madrid. Na de sensationele zege van Ajax vierde hij op het veld van De Koninklijke uitgebreid feest met de duizenden meegereisde fans. "Ik denk dat er veel oud zeer zit bij Huntelaar, omdat-ie natuurlijk heel snel alleen moest trainen toen-ie nog bij Real zat en mocht vertrekken", zegt Sanchez in gesprek met VoetbalPrimeur. 

"Ik vind het disrespect naar Real toe. Hij heeft het niet waargemaakt. Nu gaat-ie zo reageren, dat vind ik gewoon niet kunnen. Het is zijn goed recht uiteraard, Huntelaar moet het zelf weten, maar ik vind niet dat je op die manier zo fanatiek tekeer moet gaan terwijl je het zelf niet waar hebt kunnen maken bij Real."

Huntelaar speelde tussen januari 2009 en de zomer van dat jaar bij de Spaanse grootmacht. De spits vertrok via de achterdeur naar AC Milan. "Bij Real krijg je weinig tijd. Je maakt de keuze om bij een grote club te gaan spelen, je moet er direct staan. Als je dan achteraf zegt dat je geen eerlijke kans hebt gekregen... Dat weet je vooraf ook. Als je niet presteert, mag je foetsie. Kun je wel boos zijn achteraf: nee, je kiest er zelf voor."

(Paul Audenaerd/VoetbalPrimeur)

Poll

Respectloos gedrag van Huntelaar?

(17429 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws