'Courtois onder vuur: gefrustreerde Real-doelman gooit object naar fotograaf'

'Courtois onder vuur: gefrustreerde Real-doelman gooit object naar fotograaf'

07-03-2019 15:11 Laatste update: 15:13
75

Thibaut Courtois ligt zwaar onder vuur in Spanje. Zijn prestaties onder de lat bij Real Madrid vallen tegen en woensdag, een dag na het Champions League-echec tegen Ajax, zou hij het aan de stok hebben gekregen met een stalkende fotograaf.

Spaanse media melden dat Courtois een object naar de auto van een paparazzo heeft gegooid. Woensdagmiddag stond de man hem op te wachten bij de school van dochtertje Adriana. Daar was Courtois niet van gediend. De doelman van Real Madrid kreeg het aan de stok met de fotograaf, die vervolgens de politie op de hoogte bracht van het incident. Hij deed uiteindelijk geen aangifte.

Het zijn sowieso heftige dagen voor de Belg, die normaliter te boek staat als een koele kikker. Na de 1-4 nederlaag tegen Ajax ligt hij nog meer onder vuur bij de Madrileense supporters. Dinsdagavond kreeg hij bij het verlaten van het Estadio Santiago Bernabéu verwijten naar zijn hoofd geslingerd. 'Je kan zelfs geen taxi stoppen! Ga terug naar Atlético!', werd onder meer geroepen.